Nyheter

Koronavirusepidemian vaikutus lenkki- ja joulusaunoihin sekä yhteistiloihin

Koronavirustartuntojen määrä on kasvanut huomattavasti. Tilanteen vuoksi perumme talojemme lenkkisaunat sekä joulusaunat. Asuntokohtaiset saunavuorot jatkuvat normaalisti. 

Kerhotilojen ja muiden yhteisten tilojen käyttö kielletään toistaiseksi kokoontumistarkoituksessa viranomaisten voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti. Talopesulat ovat edelleen asukkaiden käytössä. 

Epidemian leviämisen hillitsemiseksi toivomme, että jokainen asukas noudattaa yleisiä suosituksia ja kokoontumisrajoituksia myös saunavuoroillaan: tule saunaan vain terveenä, huolehdi tarkasti käsi- ja yskimishygieniasta ja sauno vain perhepiirissä. 

Muistutamme asukkaitamme talon yhteisissä tiloissa liikkuessa noudattamaan erittäin huolellista käsi- ja yskimishygieniaa. Vältä pintoihin, kuten kahvoihin, kaiteisiin ja hissin nappeihin koskemista likaisilla tai paljailla käsillä. Käytä hissiä ainoastaan yksin tai oman seurueen kanssa ja noudata turvavälisuosituksia. 

Vikailmoituksissa informoikaa viestissänne, jos asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronan takia karanteenissa olevia henkilö. Pyydämme, että jätätte kiireettömät huoltopyynnöt myöhäisempään ajankohtaan. Talokohtaiset yhteystiedot huoltoyhtiöön löydät talokohtaisilta asukassivuilta.