Nybyggnadsobjekt

Hyresbostad i nybyggnadsobjekt

På den här sidan kan du bekanta dig med våra kommande nybyggnadsobjekt. 

Bekanta dig med våra nybyggnadsobjekter

Hitta ett nytt högklassigt och trivsamt hyreshem! A-Kruunus hyresbostäder ligger i huvudstadsregionen, dess kranskommuner och i andra större stadsområden. 

På kommande

Nätholmsstranden, Helsingfors

Nätholmen är ett havsnära bostadsområde som hör till Fiskehamnen och det ligger vid Gammelstadsfjärdens strand i östra delen av Helsingfors stadskärna. Nätholmen var tidigare en del av Sörnäs hamnområde och havet är därmed starkt närvarande i hela området. I den havsnära miljön vid Nätholmsstranden färdigställs nya, flexibla flervåningshus där man också har beaktat lokalernas kylningsbehov med hjälp av fjärrkyla. 

På kommande

Flakgatan, Helsingfors

I kvarteret med flervåningshus i trä har man planerat gemensamma lokaler och vinterträdgårdar i anslutning till varje trapphus. Mellan husen i kvarteret finns ljusgårdar som släpper in naturligt ljus i kvarteret. I planeringen av husen och området har man beaktat främjandet av gemenskap, och i området färdigställs också byagården Postivarikko, som bland annat kommer att erbjuda motionslokaler, platser för arbete samt fest- och evenemangslokaler. I området finns en dagligvarubutik och inom de närmaste åren kommer även daghem och skola samt andra tjänster att finnas tillgängliga. 

På kommande

Hamnmästarkajen, Helsingfors

Knekten är en ö som ligger på den sydligaste spetsen av Sumparn i den östra delen av Helsingfors stadskärna. Knekten hör därmed till stadsdelen Sörnäs. 
Knekten och Sumparn som skiljs åt av en kanal i Sörnäs gamla hamnområde bildar ett stadslikt område, där gatunamnen baserar sig på områdets hamn och sjögång. Längs Knektens stränder planeras mångsidiga rekreations- och friluftsområden. 

På kommande

Tammerfors Reuharinviitta 2 och 4

I området vid Niemenranta i Tammerfors byggs 46 trivsamma och nya hyresbostäder. I området vid Niemenranta förenas goda förbindelser, naturen och Näsijärvis fantastiska vattendrag. På gångavstånd finns ett daghem och en närbutik. På kort avstånd från Lielax finns mer omfattande kommersiella tjänster och en skola.

På kommande

Suorannankatu i Tammerfors

I Lamminpääområdet i Tammerfors byggs 25 trivsamma och nya hyresbostäder. Nauhatehdas nya bostadsområde byggs bredvid det traditionella egnahemshusområdet Lamminpää, i det tidigare småindustriområdet. Lamminpää ligger väster om Tammerfors, med utmärkta förbindelser och tjänster samt mångsidiga frilufts- och motionsmöjligheter i Teivo.

På kommande

Helsingin Tulistimenkatu 10

De mångsidiga tjänsterna och utmärkta trafikförbindelserna i området som utvecklas i Böle möjliggör en smidig vardag. Härifrån kan du enkelt ta dig till jobbet, för att uträtta ärenden och för att tillbringa din fritid. Hållplatserna för spårvagnen och närtrafikens bussar ligger nästan runt hörnet och det tar bara drygt fem minuter att gå till Böle järnvägsstation. På gångavstånd finns också de heltäckande tjänsterna i Böle, såsom Mall of Tripla, som hör till de största köpcentren i Norden, samt Centralparken, som erbjuder mångsidiga naturupplevelser och som är ett nästan tio kilometer...

På kommande

Lahden Teräsmuorin raitti 3

38 trivsamma och nya hyresbostäder kommer att byggas i närheten av järnvägsstationen i Vahva-Jussi i Lahtis. Området är en kombination av enkelhet, bra service, friluftsterräng och trivsam miljö nära centrum.

På kommande

Hyvinge Uraniankatu 28

I Hangonsilta-området i Hyvinge centrum kommer 45 nya, trivsamma hyresbostäder att byggas. När det tidigare bangårdsområdet i Hangö blir färdigt förenhetligar Hangonsilta stadsstrukturen i Hyvinge.