Uudiskohteet

Vuokra-asunto uudiskohteessa

Tällä sivulla voit tutustua tuleviin uudiskohteisiimme.

Tutustu uudiskohteisiimme:

Löydä uusi laadukas ja viihtyisä vuokrakoti! A-Kruunun vuokra-asuntoja rakennetaan pääkaupunkiseudulle ja kehyskuntiin sekä muille suuremmille kaupunkiseuduille.

Haettavissa

Helsingin Verkkosaarenranta

Verkkosaari on Kalasatamaan kuuluva merellinen asuinalue Vanhankaupunginselän rannalla Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Verkkosaari oli aikaisemmin Sörnäisten satama-aluetta ja meri onkin vahvasti läsnä koko alueella. Verkkosaarenrannan merelliseen ympäristöön valmistuu uusia, muuntojoustavia kerrostalokoteja, joissa on huomioitu myös tilojen jäähdytystarpeet kaukokylmän avulla.

Haettavissa

Helsingin Lavakatu

Puukerrostalokortteliin on suunniteltu yhteistiloja sekä viherhuoneet jokaisen porrashuoneen yhteyteen. Korttelin talojen väliin jää valopihoja, jotka mahdollistavat luonnonvalon pääsyn umpikorttelin sisään. Talojen ja alueen suunnittelussa on huomioitu yhteisöllisyyden edistäminen ja alueelle valmistuu myös Postivarikko-kylätalo, jonne tulee mm. liikuntatiloja, paikkoja työskentelylle sekä juhla- ja tapahtumatiloja. Alueella on päivittäistavarakauppa ja päiväkoti, lähivuosina myös toinen päiväkoti, koulu sekä muita palveluita.

Tulossa

Helsingin Konttinosturinkuja

Nihti on Sompasaaren eteläisimmässä kärjessä oleva saari itäisessä kantakaupungissa, joka kuuluu Sörnäisten kaupunginosaan. Vanhalla Sörnäisten satama-aluella Nihdinkanavalla erotetut Nihti ja Sompasaari muodostavat kantakaupunkimaisen alueen, jonka katujen nimistö pohjautuu alueen satamaan ja merenkäyntiin, Nihdin rannoille toteutetaan monipuolisia virkistys- ja ulkoilualueita.

Tulossa

Tampereen Reuharinviitta 2 ja 4

Tampereen Niemenrannan alueelle on tulossa 46 viihtyisää ja uutta vuokra-asuntoa. Niemenrannan alueella yhdistyvät hyvät yhteydet, luonto ja Näsijärven upea vesistö. Kävelyetäisyydeltä löytyy päiväkoti ja lähikauppa. Lielahdesta lyhyen matkan päästä löytyvät laajemmat kaupalliset palvelut ja koulu.

Tulossa

Tampereen Suorannankatu

Tampereen Lamminpään alueelle on tulossa 25 viihtyisää ja uutta vuokra-asuntoa. Nauhatehtaan uusi asuinalue rakentuu perinteisen Lamminpään omakotitaloalueen viereen, entiselle pienteollisuusalueelle. Lamminpää sijaitsee Tampereen länsipuolella, erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden sekä monipuolisten Teivon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Tulossa

Helsingin Tulistimenkatu 10

Pasilan kehittyvän alueen monipuoliset palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat sujuvan arjen. Täältä pääsee sujuvasti töihin, asioille ja vapaa-aikaa viettämään. Raitiovaunun ja lähiliikenteen bussien pysäkit sijaitsevat miltei kotitalon kulmalla ja Pasilan rautatieasemalle kävelee reilussa viidessä minuutissa. Kävelyetäisyydellä ovat myös Pasilan kattavat palvelut, kuten Pohjoismaiden suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva Mall of Tripla, sekä monipuolisia luontoelämyksiä tarjoava Keskuspuisto, joka on lähes kymmenen kilometrin pituinen metsäinen viheralue. Tulistimenkadulle...

Tulossa

Lahden Teräsmuorin raitti 3

Lahden Vahva-Jussin alueelle lähelle rautatieasemaa on tulossa 38 viihtyisää ja uutta vuokra-asuntoa. Alue on yhdistelmä vaivattomuutta, hyviä palveluita, ulkoilumaastoja ja viihtyisää ympäristöä keskustan tuntumassa.

Tulossa

Hyvinkään Uraniankatu 28

Hyvinkään keskustan Hangonsillan alueelle on tulossa 45 uutta, viihtyisää vuokra-asuntoa. Entisen Hangon ratapiha-alueen valmistuessa Hangonsillan alue eheyttää Hyvinkään kaupunkirakennetta.