Ajankohtaista asukkaalle

Ajankohtaista asiaa asukkaalle

Ajankohtaista asiaa asukkaalle -sivulta löydät uusimmat asukkaita varten tehdyt materiaalit sekä muuta ajankohtaista ja tärkeää tietoa.

A-kruunun asukkaana saat sähköpostiisi automaattisesti Asukaspostit noin parin kuukauden välein sekä vuosittain julkaistavan Asukasvuosikertomuksen. Lisäksi tiedotamme täällä muistakin huomioitavista asioista.

Varoitus huijausviesteistä ja -ilmoituksista

Liikkeellä on asumiseen liittyviä huijausviestejä kuten esimerkiksi tekstiviestinä lähetettyjä maksumuistutuksia maksamattomista vuokrista, joissa pyydetään maksamaan vuokra uudelle tilille. Viestit voivat olla varsin uskottavia. A-Kruunun tapa ei ole tiedottaa pelkällä tekstiviestillä ja mahdollisissa huijausviesteissä oleviin tilinumeroihin ei tule suorittaa maksuja. Vuokravalvontamme on yhteydessä aina a-kruunu.fi -muotoisista sähköpostiosoitteista.

Vuosikertomus 2022

Vuosikertomuksen asukkaalle 2022 on luettavissa täältä:

Asukasposti

Asukasposti on A-Kruunun uutiskirje, joka lähetetään kaikille A-Kruunun asukkaille sähköpostilla noin neljä kertaa vuodessa. Asukaspostissa kerrotaan ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista kuin myös A-Kruunun ajankohtaisista kuulumisista. Saat tietoa myös mm. asukastilaisuuksista ja asumiseen liittyvistä vinkeistä.

 Asukasposti lähetetään kaikille asukkaillemme. Jos et ole saanut uutiskirjettä, tarkistathan ensin roskapostikansiosi. Mikäli et löydä sitä sieltäkään, ilmoita nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi meille sähköpostilla osoitteeseen vuokraus@a-kruunu.fi. Jos et halua vastaanottaa Asukaspostia, voit poistua uutiskirjelistalta saamasi Asukaspostin lopusta löytyvän linkin kautta. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn asukasrekisterisivulla

Asukasposti-arkisto

Tutustu Asukaspostiin! Alla olevien linkkien kautta pääset lukemaan aiemmin lähettämiämme uutiskirjeitä. Antoisia lukuhetkiä!