Tietoa asukkaalle

Tietoa asukkaalle

Täältä löydät hyödyllistä tietoa sujuvaan vuokrasuhteeseen A‑Kruunun asunnoissa.

Autopaikat

Autopaikkaa voit tiedustella A-Kruunun asiakaspalvelusta vuokraus@a-kruunu.fi. Autopaikkojen vuokra veloitetaan kuukausittain.

Pesula

Kaikissa kohteissamme on yhteiskäyttöinen pesula. Pesulavuorojen varaaminen tapahtuu kohteesta riippuen joko varauskirjan tai -järjestelmän kautta.

Saunavuorot

Saunavuoro varataan huoltoyhtiöstä. Huoltoyhtiön yhteystiedot löydät kotisivujen ”Asukkaalle” -osiosta kohdasta ”Kotitalosi”. Saunavuoromaksu maksetaan vuokranmaksun yhteydessä samalla tilinumerolla ja viitteellä. Saunatilojen yhteydestä löytyvästä vuorolistasta näet myös, onko talossanne kaikille avoimia ja ilmaisia lenkkisaunavuoroja.

Kerhohuone

Talojemme kerhohuoneet on tarkoitettu asukkaiden yhteisiä tapahtumia varten, mutta niitä on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Tilan varauksista ja avaimesta kannattaa olla yhteydessä asukastoimikunnan jäseniin. Tarvittaessa voit olla yhteydessä talosi palvelupäällikköön.

Kotivakuutus

Edellytämme sinulta kotivakuutuksen hankkimista. Se tuo turvaa sinulle ja perheellesi esimerkiksi tulipalon, vesivahingon tai varkauden sattuessa.

AsumisPlus -vakuutus

A-Kruunun taloyhtiöillä on voimassa Howden Finlandin AsumisPLUS-asiakaseturyhmään kuuluva laaja ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutettuina ovat kaikki yhtiöissä vakituisesti asuvat ja talkoisiin osallistuvat henkilöt sekä rajoitetusti talon ulkopuoliset. Vakuutus on voimassa yhtiön piha-alueella, yhteisissä tiloissa ja talkootyöhön liittyvillä matkoilla. Tapaturmien lisäksi vakuutus sisältää mm. avainturvan lukkojen uusimisen ja unohtuneiden avainten varalle.

Lue lisää:

Howden AsumisPLUS

Lue Howden AsumisPLUS esite

Laajakaista

Kaikissa asunnoissamme on laajakaistayhteys. Lisätietoja laajakaistayhteyden käyttöönotosta löydät kodinkansiosta.

Sähköinen vuokralasku

Saat vuokralaskun kätevästi sähköisenä e-laskuna suoraan verkkopankkiisi, kun käyt ottamassa A-Kruunun e-laskutuksen käyttöön omassa verkkopankissasi.

Sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva e-lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä laskun nopeasti tai hoitaa laskut kokonaan automaattisesti, jos niin haluat. Laskut myös arkistoituvat verkkopankkiisi.

Ekologisen e-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

Vesilaskutus

Joka kuukausi vuokran lisäksi maksetaan henkilölukuun perustuva vesiennakkomaksu. Vesiennakkomaksun suuruus A-Kruunun asunnoissa on 20,00 €/henkilö/kk. Tasauslaskulla tasataan maksetut vesiennakkomaksut ja todellinen vedenkäyttö kaksi kertaa vuodessa.