Uutinen

Nurmijärven kirkonkylälle valmistui 49 ARA-asuntoa

Nurmijärven kirkonkylälle Vehnäpellontielle valmistui viihtyisiä ja kohtuuhintaisia A-Kruunun vuokra-asuntoja. Asukkaat pääsivät muuttamaan vapuksi uuteen kotiin.

Valmistuneet asunnot ovat kooltaan 31,5–78,5-neliöisiä huoneistoja yksiöistä nelikoihin. Talo sijaitsee Nurmijärven kirkonkylän tarjoamien palveluiden ytimessä Krannilassa, joka on kunnan tärkeimpiä uusia kehitettäviä alueita.  

Talon keskeinen sijainti Nurmijärven kirkonkylällä houkutteli asukkaita taloon. Toisaalta valttina pidettiin myös sitä, että luonto ja maalaismaisemat ovat lähellä.

Vehnäpellontie 13 sijaitsee palveluiden läheisyydessä Nurmijärven kirkonkylällä.

- Keskusta-asuminen lähellä palveluita on yhä halutumpaa oli sitten kyseessä iso tai pieni paikkakunta. Joillekin keskustan palvelut tarkoittavat Helsingin tarjontaa, kun taas toiset hakeutuvat asumaan mieluummin pienten paikkakuntien keskuksiin, joissa elämä on rauhallisempaa ja myös edullisempaa. Pyrimme tarjoamaan kohtuuhintaisia asuntoja Helsingin seudulla myös kehyskuntien palveluiltaan ja yhteyksiltään parhailla alueilla, toteaa toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Talossa on asukkaiden yhteiskäytössä kerhohuone, talosauna sekä pesula ja kuivaushuone. Vehnäpellontie 13 on savuton kiinteistö, kuten kaikki A-Kruunun uudiskohteet.

Vehnäpellontie 13 on savuton kiinteistö, kuten kaikki A-Kruunun uudiskohteet.

Kunta varasi korttelin tontit tontinluovutuskilpailun perusteella. YIT Rakennus Oy ja A-Kruunu osallistuivat kilpailuun yhteistyössä, ja teettivät korttelisuunnitelman Aihio Arkkitehdit Oy:llä. A-Kruunun rakennushankkeen pääsuunnittelija on  arkkitehti Antti Konola Ajan Arkkitehdeistä. Pääurakoitsijana toimi Pohjola Rakennus Oy Suomi.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, jari.makimattila@a-kruunu.fi, puh. 040 755 3924