Uutinen

Hakunilan vanha varikkoalue asuntokäyttöön

A-Kruunu Oy toteuttaa Vantaan Hakunilan  Kaskelanrinteeseen 41 asunnon korkotukivuokratalon. Alue on erinomainen esimerkki kaupungin muuttumisesta ja täydennysrakentamisesta.

Suomalaisten asuntosuunnittelijoiden parhaimmistoon kuuluvan, perinteikkään Arkkitehtitoimisto Tiuri & Lommi Oy:n  suunnittelema 6-kerroksinen talo valmistuu ensi vuoden syyskuussa. Urakkasopimus allekirjoitettiin tänään Lujatalo Oy:n kanssa ja rakentaminen alkaa syksyllä.

Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila kiittelee Vantaan kaupunkia kaavoittamisesta, joka tähtää toteutettaviin ratkaisuihin muun muassa parkkipaikkojen osalta.

- Vantaan kaupunki  edistää kohtuuhintaista asuntorakentamista Hakunilassa muun muassa lievennetyllä parkkinormilla. Pysäköintiratkaisut ovat merkittävä kustannuserä rakentamisessa, ja kun autopaikat  voidaan toteuttaa edullisesti, myös vuokrataso pystytään pitämään kohtuullisena omakustannusperusteisessa asuntotuotannossa, toteaa toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Kaskelantielle tulee kaikenkokoisia asuntoja yksiöistä perheasuntoihin.

- Teemme asuntoja hyvien liikenneyhteyksien varrelle ja vuokratasomme on pääkaupunkiseudulla erittäin kilpailukykyinen. Valmistuneisiin kohteisiimme on ollut runsaasti hakijoita ja niin odotamme tapahtuvan myös Kaskelanrinteessä, kertoo Mäkimattila.

Kohde valmistuu osoitteeseen Kaskelantie 25. Tontti oli  alun perin Senaatti-kiinteistöjen  maa-aluetta, ja se kohdennettiin   MAL-sopimuksen perusteella  korkotukituotantoon .

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, A-Kruunu Oy, puh. 040 755 3924
Projektipäällikkö Tuomo Talola, A-Kruunu Oy, puh. 050 409 1378
www.a-kruunu.fi

A-Kruunu Oy
A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, tehokas ja vastuullinen kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen tuottaja ja omistaja. Yhtiö rakennuttaa vuosittain noin 400 asukkaiden arvostamaa asuntoa Helsingin seudulla sekä edistää puurakentamista ja asumisen innovaatioita.