Uutinen

A-Kruunu ja Lehto Group sopivat kerrostalon rakentamisesta Nurmijärven Klaukkalaan

Lehto ja A-Kruunu solmivat sopimuksen kuusikerroksisen kerrostalon rakentamisesta Nurmijärven Klaukkalaan.  A-Kruunulle rakennettavaan taloon tulee 39 asuntoa yksiöistä napakoihin  perheasuntoihin. Keskipinta-ala asunnoissa on 55 neliötä.

- Aloitamme innolla rakentamisyhteistyön A-Kruunun kanssa. Osansa kiitoksesta saa myös viranomaisten ripeät käsittelyajat Nurmijärvellä, kertoo Lehto Asuntojen hankejohtaja Hans Koivukangas.

- Hanke rahoitetaan ARA:n hyväksymällä 40 vuoden korkotukilainalla. Vuokrat määräytyvät omakustannusperiaatteen mukaan ja asunnot tulevat olemaan kohtuuhintaisia, kertoo A-Kruunu Oy:n toimitusjohtaja Jari Mäkimattila.

Lehto toteuttaa Klaukkalan Ali-Tilkan alueelle yhteensä viisi kerrostaloa. A-Kruunun talon rakennustyöt käynnistyvät jo kesän aikana ja talo valmistuu  syksyllä 2018.

Lisätietoja:

A-Kruunu Oy, toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, puh. 040 755 3924

Lehto Group Oyj, Lehto Asunnot, hankejohtaja Hans Koivukangas, puh. 050 563 7588

A-Kruunu Oy
A-Kruunu on valtion erityistehtäväyhtiö, tehokas ja vastuullinen kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen tuottaja ja omistaja. Yhtiö rakennuttaa vuosittain noin 400 asukkaiden arvostamaa asuntoa Helsingin seudulla sekä edistää puurakentamista ja asumisen innovaatioita.

Lehto Group Oyj
Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Tutustu yritykseemme.