Kehittyvälle ja tiivistyvälle Länsi-Jaakkolan alueelle valmistui A-Kruunun uusin vuokratalokohde osoitteeseen Palopellonkatu 8. Tulevat asukkaat arvostavat keskeistä sijaintia, kohtuullista vuokraa ja asuntojen uutuutta.

Pikkutikankuja 5:een valmistunut A-Kruunun uusin vuokratalokohde on hyvä esimerkki pääkaupunkiseudulla työskentelevien perheiden asumistarpeista. Kun hinta on kohtuullinen, halutaan perheelle enemmän tilaa luonnonläheisessä miljöössä.

Hyrylän vanhalle kasarmialueelle valmistui A-Kruunun 70 asunnon kerrostalo. Historialliseen miljööseen valmistunut talo herätti runsasta kiinnostusta. Hakijat etsivät nyt vaihtoehtoja kalliille asumiselle pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Länsisatamankadun ja Atlantinkadun risteykseen käynnistyvä A-Kruunu vuokratalohanke on juuri sellainen, jota Helsingissä tarvitaan: kohtuuhintaisia, laadukkaita asuntoja tiiviissä kaupunkimiljöössä lähellä palveluja. Urakkasopimus on allekirjoitettu Jalon Rakentajat Oy:n kanssa.

A-Kruunu toteuttaa Keski-Pasilan Ratapihakorttelien alueelle kahden rakennuksen kokonaisuuden, johon tulee 122 vuokra-asuntoa ja katutasoon toimitilaa. Urakkasopimus on allekirjoitettu Jatke Uusimaa Oy:n kanssa.

A-Kruunu on allekirjoittanut Senaatti-kiinteistöjen kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen kahdesta Pihlajaniemen asuinalueen tontista.  Merenrannan ja kaupungin keskustan läheisyydessä sijaitseville tonteille rakennutetaan yhteensä yli 100 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.

A-Kruunu on allekirjoittanut Senaatti-kiinteistöjen kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen Lahden Vahva-Jussin alueella sijaitsevasta tontista. Keskustan ja rautatieaseman tuntumaan, entisellä teollisuusalueella sijaitsevalle tontille rakennutetaan noin 40 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa.

Erinomaiselle paikalle Ainolan juna-aseman viereen lähelle Järvenpään keskustaa on käynnistynyt 68 kohtuuhintaisen ARA-vuokra-asunnon rakennuttaminen. Pääurakoitsijana hankkeessa toimii Varte Lahti Oy.