Uutinen

Tarutiellä juhlittiin halloweeniä kerhiksellä

Kirkkonummen Tarutie 17:n pikkuruisella kerhohuoneella järjestettiin halloween-juhlat, joista asukkaille jäi hyvä mieli.

Saunatilojen yhteydessä oleva Tarutien kerhis koristeltiin halloween-juhlakuntoon Riitta Palmun ja Raili Erfvingin toimesta. Koristeet hankittiin asukastoimintamäärärahoilla. Myös Riitalta löytyi kaikenlaista koristetta.

- Kerhis valaistiin led-tuikkukynttilöin ja valoketjuin eli hämärässä oltiin teemaan sopivasti. Jouduimme pitämään juhlat sunnuntaina, jolloin ei ole saunavuoroja. Sikäli kerhohuoneen käyttö on hieman rajattua, toteaa asukastoimikunnan puheenjohtajana toimiva Riitta.

Halloween koristeluita 1

Näyttävä juhlakutsu laitettiin rappukäytävien ilmoitustaululle hyvissä ajoin. Mukana oli seitsemän aikuista ja kahdeksan lasta. Osa lapsista tuli mukaan ilmoittautumattakin kavereiden pyynnöstä.

- Tarjottavana meillä oli sipsejä ja juustonaksuja sekä kurpitsan päälle asetettuja coctailtikkuja, joissa oli muun muassa juustoa ja viinirypäleitä. Ostimme myös halloweenmuffineja, jotka koristelimme syötävillä silmillä. Aikuiset saivat kahvia ja lapsille oli tarjolla limua, kertoo Riitta.

Varsinaista ohjelmaa ei ollut, vaan tärkeintä oli seurustelu yhdessä.

- Parisen tuntia vietimme aikaa yhdessä. Ehkä ensi vuonna näihin juhliin voisi järjestää lapsille jotain ohjelmaakin. Joka tapauksessa mukava fiilis juhlista jäi. Kaikki, joiden kanssa olen jutellut, ovat olleet tyytyväisiä juhliin ja järjestelyihin, iloitsee Riitta.

Halloween koristeluita 2

Juhlapaikan siivous jätettiin suosiolla seuraavaan päivään.

- Kyllä oli kova siivoaminen, kun sipsin muruja oli joka paikassa, naurahtaa Riitta.