Helsingin Konttinosturinkuja

Helsingin Konttinosturinkuja

Nihti on Sompasaaren eteläisimmässä kärjessä oleva saari itäisessä kantakaupungissa, joka kuuluu Sörnäisten kaupunginosaan. Vanhalla Sörnäisten satama-aluella Nihdinkanavalla erotetut Nihti ja Sompasaari muodostavat kantakaupunkimaisen alueen, jonka katujen nimistö pohjautuu alueen satamaan ja merenkäyntiin, Nihdin rannoille toteutetaan monipuolisia virkistys- ja ulkoilualueita.

Nihdin merelliseen ympäristöön Lukki-kortteliin valmistuu uusia, kerrostalokoteja, kooltaan 36-114,5 m2, osa asunnoista on yhteisöllisiä ryhmävuokra-asuntoja ja erikoisasuntoja.

Kalasataman palvelut, metroasema ja kauppakeskus Redi ovat kävelymatkan päässä, Mustikkamaalle ulkoilemaan pääsee kätevästi Kalasataman kautta Isoisänsiltaa pitkin. Kruunusiltojen valmistuttua raitio- ja kevyen liikenteen siltayhteys avautuu Hakaniemeen ja idässä raitiolinja vie Korkeasaaren ja Kruunuvuorenrannan kautta aina Laajasaloon saakka. Kalasatama-Pasila-raitiotien valmistuttua päätepysäkki sijoitetaan Nihtiin, jolloin yhteydet niin metro- kuin juna-asemille ovat erinomaiset.

Päiväkodit ja koulut löytyvät kävelymatkan päästä, päiväkotitarjonta paranee lähiaikoina uusien päiväkotien valmistuttua. Sompasaaren päiväkoti valmistuu viimeistään vuoden 2024 alussa ja Nihdin päiväkodin rakentaminen alkaa syksyllä 2023.

Kiinteistö on täysin savuton, Tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa ja parvekkeilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa ja pihoilla. Laajakaista (10 Mbit/s.) sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Basic Information
Address: Konttinosturinkuja 4, 00540 Helsinki
Neighborhood: Nihti
Type: Kerrostalo
Apartment sizes: 1h – 5h + kt, osa ryhmävuokra-asuntoja
Floor area: 36 – 114,5 m2
Number of apartments: 25 kpl
Autopaikkoja: 4 kpl
Completion: 6/2024
Energy class: A

The application period for the location is approximately three months prior to the estimated completion date.
Join the mailing list and you'll be notified immediately when the application period begins. We'll also notify you on this webpage when an application period begins.

Estimated distances from
Raitiotiepysäkki (Nihti) n. 150 m
Loviseholmin puisto 400 m
Mustikkamaa 600 m
Kalasataman puisto 700 m
Isoisänsilta 750 m
Alepa Kalasatama 900 m
Kalasataman peruskoulu 800 m
Päiväkoti Kalasatama 800 m
Kiipeilyareena Kalasatama 950 m
Suvilahden kulttuurikeskus 1 km
Kauppakeskus Redi 1,1 km
Kalasataman metroasema 1,1 km
HUS-LAB Kalasatama 1,2 km
Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus 1,2 km
Tapahtuma-alue Teurastamo 1,3 km