Helsingin Länsisatamankatu | Ryhmävuokra-asunnot

Helsingin Länsisatamankatu | Ryhmävuokra-asunnot

Länsisatamankadun ryhmävuokra-asunnot valmistuvat keskeiselle paikalle Jätkäsaaren palvelukorttelikokonaisuuteen. Korttelin kantavana ideana on sujuva arki ja asuminen, yhteisöllisyys, ihmisten väliset kohtaamiset ja monipuoliset palvelut ja aktiviteetti eri-ikäsille. Alue onkin optimaalinen A-Kruunun ryhmävuokra-asunnoille, jotka tarjoavat kodikkaan ja kohtuuhintaisen mahdollisuuden yhteisölliseen kimppa-asumiseen.

Alueen ydin on kortteleiden väliin rakennettava Gibraltarinaukio, viihtyisä torimainen oleskelualue, joka yhdistyy Hyväntoivonpuistoon. Gibraltarinaukiolle tulee yhteiskäytössä oleva kylätalo, joka luo yhteisöllisyyttä, sekä päiväkoti ja liiketiloja.

Kerrostalossa on seitsemän ryhmävuokra-asuntoa, joihin kuhunkin tulee neljä asukasta. A-Kruunun ryhmävuokra-asunnoissa jokaisella on oma vuokrasopimuksensa. Ennen vuokrasopimuksen hyväksymistä tulevilla asukkailla on mahdollisuus tavata asuinkumppaninsa. Länsisatamankadun ryhmävuokra-asunnot on tarkoitettu kaikenikäisille.

Lue lisää ryhmävuokrauksesta ja ryhmävuokra-asunnoista

Valitettavasti emme tässä vaiheessa voi vastata yksittäisiin ryhmävuokra-asuntoja koskeviin tiedusteluihin.

Eri­no­mai­set jul­ki­sen lii­ken­teen yh­tey­det, ke­hit­ty­vät pal­ve­lut, mo­ni­puo­li­set har­ras­tus­mah­dol­li­suu­det, veh­reä kau­pun­ki­puis­to ja me­ren lä­hei­syys te­ke­vät ar­jes­ta mu­ka­vaa.  Rai­tio­vau­nu­py­sä­kit si­jait­se­vat vie­res­sä ja kes­kus­taan pää­see su­ju­vas­ti ke­vyen­lii­ken­teen väy­lää Baa­naa pit­kin, Ruo­ho­lah­den met­roa­se­mal­le kä­ve­lee var­tis­sa. Kau­pun­gi­no­san jul­ki­set tai­de­teok­set li­sää­vät alueen viih­tyi­syyt­tä ja ko­ros­ta­vat alueen oma­pe­räis­tä ark­ki­teh­tuu­ria.

Perustiedot
Osoite: Länsisatamankatu 29, 00220 Helsinki
Asuinalue: Jätkäsaari
Tyyppi: Kerrostalo
Huoneluku: 5h + kt + rt, joista 4 huonetta on asuinhuoneita, 1 huone on asukkaiden yhteinen olohuone ja keittiötila on yhteiskäytössä oleva keittiötila.
Pinta-ala: 119,0 m2
Asuntoja: 47 kpl, joista 7 kpl on ryhmävuokrausasuntoja
Valmistuu: 10/2022 (arvio)
Esite: Katso kohde-esite

Kohteen hakuaika on 17.–29.5.2022, jonka jälkeen haku on jatkuva. 

Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin 15.8.2022 mennessä. Emme pysty tiedottamaan valinnoista kaikkia hakijoita, vaan olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme asuntoa tarjoamaan. Huomioithan, että asiakaspalvelumme ei pysty vastaamaan väliaikatiedusteluihin

Arvioituja etäisyyksiä
Päiväkoti Jätkäsaari 400 m
Päiväkoti Jaala kävellen 550 m
Jätkäsaaren peruskoulu 130 m
Helsingin kansainvälinen koulu 800 m
Etu-Töölön Lukio 1.8 km
Hyväntoivonpuisto 80 m
Ruoholahden leikkipuisto 950 m
Kaapelitehdas 1.0 km
Tanssin talo 1.0 km
Lidl Jätkäsaari 70 m
Alepa Jätkäsaari 700 m
K-Citymarket Ruoholahti 1.2 km
K-Market Ruoholahti 1.2 km
Kauppakeskus Ruoholahti 1.2 km
Ruoholahden terveysasema 1.3 km
Raitiovaunupysäkki 270 m
Länsiterminaali 650 m
Metro Ruoholahti 1.2 km
Helsingin päärautatieasema 4.0 km