Koti A-Kruunun asunnossa

Perjantaina 22.9. asiakaspalvelumme on suljettu koulutuksen vuoksi. Lähetäthän viestiä osoitteeseen vuokraus@a-kruunu.fi, niin käsittelemme asian maanantaina 25.9. Kiireelliset vikailmoitukset tulee tehdä normaaliin tapaan talosi huoltoyhtiöön. Huoltopäivystysnumeron löydät rappukäytävän ilmoitustaululta tai kotitalosi kohdesivulta.

Täältä löydät hyödyllistä tietoa vuokra-asumiseen, kuten lomakkeita, ohjeita ja linkkejä sähköisiin palveluihimme.
Isännöitsijän ja huollon tiedot ovat kotitalosi kohdesivulla. Jotta asuminen olisi sujuvaa ja entistä viihtyisämpää,
olemme koonneet tietoa myös asukastoiminnasta sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Toivomme sinulle sujuvaa arkea kodissasi A-Kruunun asunnossa!

 

Varoitus huijausviesteistä ja -ilmoituksista

Asukkaillemme on lähetetty tekstiviestinä maksumuistutus maksamattomasta vuokrasta, ja pyydetty maksamaan vuokra uudelle tilille. Viesti on varsin uskottava, mutta se on huijausta. A-Kruunun tapa ei ole tiedottaa pelkällä tekstiviestillä ja huijausviestissä olevaan tilinumeroon ei tule suorittaa maksuja.

Uusista huijausviesteistä on kirjoittanut uutisen mm. Ilta-Sanomat, voit lukea jutun täältä: 
https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000009427576.html

A-Kruunun asuntoilmoituksia on myös löytynyt luvattomilta sivustoilta. A-Kruunun asuntoilmoituk-sia on kopioitu luvatta Rentola.fi -nimiselle sivustolle, jossa asunnonhakijoita pyydetään rekisteröitymään palvelunkäyttäjiksi, rekisteröityminen on maksullista.

Rentola.fi ei ole valtuutettu yhteistyökumppanimme. Asuntotietojamme sekä markkinointimateriaalejamme käytetään sivustolla luvatta.

A-Kruunun asuntoilmoituksia julkaistaan vain omalla sivustollamme ja Vuokraovi.comissa, sekä sa-tunnaisesti myös Oikotiellä ja Tori.fi:ssa. Asuntohakemukset käsitellään ainoastaan A-Kruunun vuokrauksen toimesta, eikä muilla toimijoilla ole asuntojemme vuokrausoikeutta. 

Vuokrausneuvottelijamme ovat yhteydessä aina a-kruunu.fi -muotoisista sähköpostiosoitteista.

Mikäli törmäät asuntoilmoitteluun sivustoilla, jossa esiintyy kielivirheitä tai josta ei löydy asiakaspalvelun tietoja tai tiedot ovat puutteellisia, harkitsehan tarkasti ennen kuin syötät yhteys- tai maksukorttitietojasi ja sitoudut palveluiden tilaukseen.

ASUKASTOIMINTA

USEIN KYSYTTYÄ

IRTISANOMINEN

KOTIVAKUUTUS

VIHREÄ SÄHKÖ JA KAUKOLÄMPÖ

SÄHKÖINEN VUOKRALASKU

KORONA-INFO

AsumisPlus -vakuutus

Ympäristövastuu

Asukasposti